Jordan Henderson færdig i Saudi-Arabien: Tæt på skifte til Ajax

Foto: Francois Nel/Getty Images

Skiftet til Saudi-Arabien har ikke været den store succes for Jordan Henderson. Derfor er han nu klar til at sige farvel til Al-Ettifaq.

Et væld af spillere besluttede i sommer at sige farvel til deres karriere i Europa. Det skyldes, at de i stedet tog imod lukrative kontrakter i Saudi-Arabien.

På det seneste er der dukket flere historier op om, at spillerne ikke trives i landet. Det har bl.a. været tilfældet for Karim Benzema, men i særdeleshed Jordan Henderson.

Derfor er den 33-årige tidligere Liverpool-spiller klar til at sige farvel til Al-Ettifaq. Det betyder, at han samtidig siger farvel til en ugeløn på omkring 6 millioner kroner.

Tirsdag aften skrev mediet The Times, at Henderson er rejst til England for at få styr på sin fremtid. Onsdag morgen melder The Athletic, at han er blevet enig med Al-Ettifaq om at ophæve hans kontrakt.

Tilsyneladende er det kun de sidste detaljer, der mangler at komme på plads. Når det er sket, så vil den treårige aftale blive revet over, og Henderson kan forlade klubben.

Det lyder også, at han allerede er nået til enighed med Ajax om de personlige vilkår i en kontrakt. Derfor er det meget sandsynligt, at han snart rejser til den hollandske hovedstad for at sætte en underskrift på sin kontrakt.

Allerede i starten af i år kom det frem, at Henderson var ivrig efter at vende tilbage til Europa. Det skyldes, at han har haft svært ved at omstille sig til livet i Saudi-Arabien.

Hertil skulle han også være opsat på at sikre sig en plads på det engelske landshold til EM-slutrunden. Derfor er det også noget, der spiller ind i forhold til hans beslutning om at vende tilbage til Europa.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024