Jon Dahl Tomasson mister sin anfører til rival i Championship

Foto: Naomi Baker/Getty Images

Danske Jon Dahl Tomasson har sagt farvel til sin anfører, som er blevet udlejet til Ipswich Town i resten af sæsonen.

Blackburn Rovers har valgt at tage afsked med anfører Lewis Travis. Han er blevet udlejet til Ipswich Town, hvor han skal spille resten af denne sæson. Det skriver Lancashire Telegraph.

Den 26-årige anfører er faldet i unåde på Ewood Park, hvilket nu har medført, at han er blevet lejet ud. Derfor skal han hjælpe Kieran McKenna og co. med at sikre sig oprykningen i denne sæson.

Travis har kun spillet 90 minutter én gang siden starten af november. Den 26-årige profil er ikke startet på banen i en Championship-kamp siden 1. oktober, hvor de tørnede sammen med Leicester City.

Siden da har han været nødt til at acceptere en rolle, hvor han er blevet skiftet ind fra bænken. Desuden er han af Jon Dahl Tomasson blevet brugt i positioner, som han ikke er vild med at skulle udfylde.

Ikke nok med det, så startede han ikke på banen i en eneste af de fire kampe, som Rovers spillede i den travle juleperiode.

At de nu har valgt at leje ham ud, lægger mere pres på den engelske klub i januar. Det betyder nemlig, at de er nødt til at finde en ny midtbanespiller, der kan udfylde tomrummet efter Travis.

John Buckley er ganske vist vendt retur fra sit ophold hos Sheffield Wednesday, men han ventes at være ude indtil marts. Derfor vil han ikke være til den store nytte for Rovers og deres danske træner.

Ifølge Lancashire Telegraph er det kun på grund af den manglende spilletid, at Travis har sagt ja til at lade sig leje ud. Millwall forsøgte at købe ham i sommer, hvor de bød 800.000 pund, hvilket svarer til 6,9 millioner kroner.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024