Joan Laporta raser over Real Madrid-sejr: ‘En skændsel’

Foto: Alex Caparros/Getty Images

FC Barcelona-præsident Joan Laporta er slet ikke tilfreds med det, hvilket har fået ham til at lange ud.

I weekenden var Real Madrid i aktion mod Almeria. Det endte med en sejr på 3-2, hvilket gav Carlo Ancelotti og co. tre vigtige point til kontoen i La Liga.

Efter kampen har der været fokus på flere kontroversielle kendelser, hvilket blandt andet omfatter et straffespark til Real Madrid. Hertil endte Almeria også med at få annulleret et mål.

Ligeledes scorede Vinicius Junior et kontroversielt mål, der fik lov til at stå. Det er bestemt ikke alle, der er tilfredse med dette, da det lignede, at han scorede med armen.

Det er også værd at nævne, at Vinicius ramte en modstander med sin albue på et tidspunkt. På trods af dette, så blev kampens dommer ikke kaldt ud til VAR-skærmen, så han kunne vurdere det.

Det er noget, der har ført til en del kritik på de sociale medier efter kampen. Og det er ikke kun fans, der er utilfredse med kampens dommere. Barcelona-præsident Joan Laporta har nemlig også langet ud, og har endda beskrevet det som ‘en skændsel’.

“Det, der skete (i Madrid, red.), var en skændsel. Dommerkollektivet er nødt til at reagere på det pres, der er i denne sæson. Hvis de ikke gør det, vil de efterlade os i en meget dårlig situation, fordi det er en forsømmelse af pligterne,” siger Laporta ifølge Football Espana.

At Madrid får point med fra en sådan kamp, kan naturligvis få betydning for Barcelona. Den catalanske klub ligger i skrivende stund på 3.-pladsen i La Liga, hvor de har syv point op til Madrid på 3.-pladsen.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024