Jadon Sancho får trøjesalget til at eksplodere i Borussia Dortmund

Foto: Joe Prior/Visionhaus via Getty Images

Jadon Sancho er vendt retur til Borussia Dortmund, hvor der er blevet taget rigtig godt imod ham.

Det har ikke været en succes for Jadon Sancho at skifte til Manchester United. Det har nu betydet, at han er vendt retur til Borussia Dortmund, der har lejet ham resten af sæsonen.

Selvom det var over fire måneder siden, at han sidst havde været i kamp, viste Sancho et højt niveau i sin anden debut for klubben. Han leverede ikke blot et højt tempo og hurtigt fodarbejde, men lagde også op til et mål.

Det er dog ikke kun på banen, at det har vist sig at være en succes for Dortmund at hente Sancho retur. Han har nemlig også sat gang i trøjesalget i Bundesliga-klubben.

Derfor kan det faktisk vise sig at være en god forretning at hente ham. Ifølge Get Football News skal de betale 3 millioner euro til United for at leje ham resten af sæsonen.

Ifølge Bild er der allerede blevet solgt over 5.000 trøjer med Sancho på ryggen. Det betyder, at der allerede er blevet skabt en omsætning på 500.000 euro fra trøjesalget. Formår han at blive ved med at sælge trøjer, kan det derfor blive en god forretning for Dortmund.

Det vidner naturligvis også om, at de er glade for at have fået ham tilbage til Dortmud. Omvendt forholder det sig i United, hvor fansene ikke var specielt glade for den engelske kantspiller.

Han har ikke blot fået kritik for ikke at levere nok i kampe, men er også blevet beskyldt for at være doven under træning. Derfor er der ikke mange United-fans, der har været kede af at sende ham tilbage til Bundesligaen.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024