Jadon Sancho får det sidste grin over Erik ten Hag

Foto: Joe Prior/Visionhaus via Getty Images

Jadon Sancho har vinket farvel til Manchester United for en stund, da han er blevet udlejet til Borussia Dortmund.

Det har ikke været en succes for Jadon Sancho at skifte til Manchester United. Det blev dog kun værre efter Erik ten Hags indtog i klubben, da den engelske kantspiller blev helt ekskluderet fra truppen.

Men nu får han igen mulighed for at spille fodbold, da han har skrevet under på en lejeaftale med Borussia Dortmund. Det var herfra, han blev hentet til United i sin tid.

Selvom hans skifte fra Manchester ikke er permanent, er det med stor sandsynlighed enden for ham, hvad angår hans engagement under Erik ten Hag.

Ten Hag har ganske vist ønske Sancho tillykke med skiftet, men der er ingen tvivl om, at han ikke har været imponeret over den 23-årige profil. Og det har han nok heller ikke været over Sanchos aktiviteter på de sociale medier efter skiftet.

I forbindelse med skiftet til Dortmund har Sancho valgt at genaktivere sine sociale medier. Her delte han billeder af sig selv på banen med teksten: “Godt at være tilbage på banen.”

Desuden sendte han også en stikpille i retning af Ten Hag, da han blev interview af Dortmund i forbindelse med skiftet.

“Da jeg kom ind i omklædningsrummet i dag, føltes det som at ‘vende hjem’. Jeg kender klubben ind og ud, og jeg har altid været meget tæt med fansene her, og jeg har aldrig mistet kontakten til de ansvarlige,” sagde han ifølge Manchester Evening News.

“Jeg kan ikke vente med at se mine holdkammerater igen, træde ud på banen, spille fodbold med et smil på læben, score mål og hjælpe klubben med at kvalificere sig til Champions League.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024