Inter Milan vil hente Aaron Wan-Bissaka i byttehandel

Foto: Gareth Copley/Getty Images

Inter Milan har et godt øje til Aaron Wan-Bissaka, som de håber på at kunne hente til Italien i januar.

Der har været flere meldinger om, at Aaron Wan-Bissaka kan være på vej væk fra Manchester United. Nu bliver han sat i forbindelse med Inter Milan, der håber på at kunne hente ham til Milano i dette transfervindue.

Det er dog ingen hemmelighed, at den italienske klub ikke har en god økonomi. Derfor kan det blive svært for Inter at købe ham i en ren handel.

Ifølge The Sun har det medført, at de har henvendt sig til United med et forslag om en byttehandel. De er nemlig klar til at sende Denzel Dumfries til Old Trafford, hvis Wan-Bissaka sendes den anden vej.

Dumfries er en meget vigtig spiller for Inter, men hans kontrakt med Inter udløber næste år. Derfor skulle de være klar til at sende ham videre, hvis de kan få en afløser til klubben.

Dumfries er angiveligt åben for at skrive under på en ny kontrakt, men kræver en ugeløn på ca. 700.000 kroner. Det er markant mere end de ca. 300.000 kroner, som Inter er klar til at tilbyde ham.

I stedet for at bruge for meget tid og energi på forhandlinger, der kan være tabt på forhånd, er de klar til at skille sig af med ham.

Ifølge The Sun har dette fået dem til at rette henvendelse til United, men den engelske klub har ikke interesse for byttehandlen. De har tidligere været kædet sammen med Dumfries, men de ønsker ikke at slippe Wan-Bissaka.

Erik ten Hag anser Wan-Bissaka som en vigtig del af truppen, hvorfor han også netop har fået forlænget sin kontrakt. Dog er der kun tale om en etårig forlængelse.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024