Inter Milan satser på at sælge landsholdsspiller i januar

Foto: Jonathan Moscrop/Getty Images

Inter Milan er klar til at sælge ud af truppen i dette transfervindue. Blandt andet satser de på at sælge en italiensk landsholdsspiller.

Det er ikke alle spillere i Inter Milans trup, der får lige meget tid på banen. Derfor er det heller ikke alle deres spillere, der bliver anset som værende nødvendige.

Af denne grund ønsker den italienske klub at sælge ud af truppen. En af dem, der kan blive solgt allerede i januar, er den italienske landsholdsspiller Stefano Sensi.

Sådan lyder det i onsdagens udgave af avisen Gazzetta dello Sport. Her lyder det, at de ønsker at tjene penge, men de stadig har muligheden for det.

Sensi er derfor ikke en spiller, der ser ud til at have en lang fremtid i Milano-klubben. Tværtimod kan hans tid i klubben komme til ophør allerede i januar, hvis han selv er åben for at forlade klubben.

Den 28-årige italiener har kontrakt med Inter Milan til udgangen af denne sæson. Derfor er det sidste chance for Inter, hvis de skal nå at tjene penge på ham.

De forventer ikke at få en stor sum penge for ham. Derimod vil de være tilfredse med at få en lille pose penge i hånden. Det vigtigste er, at de kan slippe for at betale hans løn resten af denne sæson.

Inter Milan får nemlig ikke meget værdi for de penge, de betaler ham. Det meste af hans tid tilbringer han på bænken, hvorfor han potentielt selv kan være klar til at søge nye græsgange.

Da økonomien ikke er fremragende i Milano-klubben, vil det være kærkomment at skille sig af med Sensi. Det vil give dem en pose penge i hånden, og de slipper for at betale hans løn.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024