Hvem er Kevin De Bruynes kone? Alt om Michèle De Bruyne

Foto: Kevin De Bruyne og hans kone Michele De Bruyne / Instagram

Manchester City-stjernen Kevin De Bruyne og hans kone Michèle har været sammen siden 2014.

Kevin De Bruyne er en verdens bedste fodboldspillere.

Siden han kom til Manchester City i 2015, har midtbanespilleren hjulpet holdet med at sikre fem Premier League-titler og har vundet Premier League Player of the Year to gange. I 2023 lykkedes det endelig Manchester City at vinde Champions League og det ikke mindst takket være De Bruyne.

Den belgiske spiller startede sin karriere i sit hjemland, hvor han spillede for Genk, før han skiftede til Premier League hos Chelsea. Han flyttede derefter til Wolfsburg i Tyskland i 2014 og det var mens han spillede for dem, at han mødte sin kone Michèle.

Kevin og Michèle blev gift tre år senere, i 2017 og har tre børn sammen: to sønner og en datter.

I et interview i 2019 med The Players’ Tribune hyldede Kevin sin kone og sagde, at hun “har ændret mit liv på så mange måder. Ærligt talt, jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden hende.”

Han kalder hende den vigtigste person i sit liv, men hvem er Michèle De Bruyne? Her er alt, hvad du skal vide om Kevin De Bruynes kone og deres liv sammen.

De mødte hinanden på Twitter i 2014

Kevin og Michèle Lacroix mødte hinanden første gang i 2014. I et interview afslørede Kevin, at parret mødtes via Twitter.

“Det startede med en tweet. Jeg havde kun et par tusinde følgere på det tidspunkt, fordi jeg stadig var på lån hos Werder Bremen,” huskede han. “Så jeg tweetede noget om en kamp eller hvad det nu var og denne smukke pige likede det. Jeg var single på det tidspunkt og min ven lagde mærke til det. Så han sagde, ‘Hun ligner en sød pige, ikke? Du burde sende hende en besked.’ ”

Men Kevin sagde, at han “ikke engang havde modet til at skrive en privat besked til sin kommende kone” så fodboldspillerens ven skrev en besked på hans vegne og sendte den.

“Heldigvis sendte han beskeden for mig og hun svarede,” tilføjede midtbanespilleren.

“Vi lærte hinanden at kende over tekstbeskeder i nogle måneder. Det er meget lettere for mig, når jeg lærer nogen at kende.”

Hun giftede sig med Kevin i 2017

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Michèle De Bruyne (@lacroixmichele)

Den belgiske fodboldspiller friede til Michèle i december 2016 ved Eiffeltårnet i Paris og parret blev gift den 26. juni 2017 i Sorrento, Italien.

Efter brylluppet delte Michèle et billede af parret på Instagram, hvor de kyssede med den korte billedtekst “26.06.2017”, mens Kevin uploadede sit eget billede og skrev, “Så stolt over at kunne kalde dig min kone nu!”

I 2018 postede Kevin en hyldest til Michèle på deres første bryllupsdag og beskrev deres første år som ægtepar som et “fantastisk år med mange flere i vente” og kaldte sin kone for “partner in crime.” Han gjorde det samme i 2023, da parret fejrede seks års ægteskab.

“Glædelig 6-årsdag til min smukke kone og den bedste mor til vores 3 børn” skrev han på Instagram.

Hun har tre børn med Kevin

Parret har tre børn sammen. De fandt ud af, at Michèle var gravid med deres første barn under transfervinduet i 2015 og Kevin beskrev det senere som en “ekstremt stressende tid” for familien.

Deres ældste barn, sønnen Mason Milian, blev født i marts 2016 og deres anden søn, Rome, kom til verden i oktober 2018. Så i september 2020 bød Michèle og Kevin deres tredje barn og første datter, Suri, velkommen.

På hendes 29-års fødselsdag kaldte Kevin Michèle for “den bedste mor” i et Instagram-opslag.

Hun støtter sin mands fodboldkarriere

Siden han kom til Manchester City i 2015, har Kevin vundet Premier League fem gange.

Efter at holdet vandt i 2018, postede Michèle et billede af sig selv, der holder Premier League-trofæet sammen med sin mand og søn på Instagram.

Hun støtter også sin mand, når han stiller op for det belgiske landshold. Efter Belgien blev slået ud af verdensmesterskabet af Frankrig i 2018, lagde hun et billede på Instagram af sig selv med farverne fra det belgiske flag i ansigtet, mens hun følte med sin mand og søn.

I juni 2023 vandt Kevin sit femte Premier League-mesterskab.

“Ingen ord” skrev Michèle på Instagram sammen med et billede af hende, der omfavner sin mand på banen.

Hun er medvært på en podcast

Michèle er medvært på podcast ved navnet Secret Society, som beskriver sig selv som “Din dosis pigesnak” på sin Instagram-side.

Podcasten er på hollandsk og værterne taler med en række hollandske og belgiske kendisser og kreative personligheder. Ifølge podcastens Spotify-side har gæsterne inkluderet skuespillerinden Lize Feryn, DJ og model Luna Stevens og fotografen Marie Wynants.

Hun er involveret i velgørenhedsarbejde sammen med sin mand

Både Manchester City-midtbanespilleren og hans kone er går meget op i velgørenhed. Kevin arbejder for børnevelgørenhedsorganisationen Rays of Sunshine og har også hjulpet med COVID-19 indsamling.

I december 2019 lagde Michèle billeder på Instagram af parret, der besøgte børn på et hospital i Manchester som en del af Roc Nation Sports’ “Kicks for Kids”-kampagne. “Tak for den varme velkomst, det var vidunderligt at se smil på disse børns ansigter,” skrev hun ved siden af billederne.

Michèle og Kevin medvirkede i en McDonald’s-reklame i Belgien

I marts 2023 delte parret deres McDonald’s-reklame på Instagram. Klippet viser Michèle og Kevin, der beslutter, hvad de vil bestille på  restauranten. De ser en medarbejder “vinke” til dem og antager, at de får “kendis”-behandling.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kevin De Bruyne (@kevindebruyne)

Derefter bliver de overhalet af en anden bil og de indser, at medarbejderen bare forsøger at holde køen i gang. Parret griner og skærmen viser: “Undskyld, Kevin og Michèle. Her byder vi hver familie velkommen, som om de var stjerner.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024