Horsens-boss får mundkurv på

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

I AC Horsens har man truffet en beslutning, der får betydning for både træner, spillere samt sportschef Niels Erik Søndergård.

I lang tid har det været kutyme, at det er sportschef Niels Erik Søndergård, der udtaler sig til pressen på vegne af AC Horsens.

Sådan kommer det dog ikke til at være i fremtiden. Ifølge Horsens Folkeblad er der blevet truffet en beslutning i klubben, der praktisk talt har givet Søndergård mundkurv på.

Klubbens nye ejere har besluttet, at det ikke længere skal være Søndergård, der udtaler sig til pressen. Fremover vil det kun være direktør Kristian Nielsen, der får lov til at udtale sig til pressen på klubbens vegne.

Det har vist sig i forbindelse med de indkøb, som den danske klub har foretaget i januar. Her har det nemlig kun været Nielsen, der har udtalt sig.

Søndergård har ikke udtalt sig til pressen en eneste gang i forbindelse med disse indkøb. Det står i kontrast til før i tiden, hvor det netop var Søndergård, der blev anset for at være frontpersonen i AC Horsens.

Det er dog ikke kun Søndergård, der er blevet ramt af denne beslutning. Både trænere og spillere har også fået besked på, at de ikke må udtale sig til pressen. I hvert fald ikke når det vedrører emner såsom ejerskab eller strategi.

Cheftræner Joakim Persson må derfor godt udtale sig til pressen, men han er begrænset i forhold til, hvad han må tale om. Det er dog kun det sportslige, han har fået tilladelse til at tale om. Derfor er han udelukket fra at tale om potentielle indkøb mv.

Udover direktør Kristian Nielsen, vil klubbens presseansvarlige Frank Hove i nogle tilfælde også udtale sig på vegne af klubben.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024