‘Græd hver dag’: Thierry Henry afslører svær barndom

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Legenden Thierry Henry har åbnet op om sin hårde barndom, ligesom han fortæller om at have haft det svært i løbet af karrieren.

Den 46-årige tidligere angriber, der vandt VM med Frankrig og er den mest scorende spiller i Arsenals historie, har haft det svært.

Han har afsløret, at han under pandemien ‘græd næsten hver dag’, fordi han havde det mentalt dårligt.

Henry fortæller også om, at han har haft en svær opvækst, hvor han søgte bekræftelse fra sin far. Det var dog svært for ham, da han var meget kritisk over for hans præstationer.

“Gennem hele min karriere, og siden jeg blev født, må jeg have været deprimeret,” siger han i podcasten ‘Diary of a CEO’.

“Vidste jeg det? Nej. Gjorde jeg noget ved det? Nej. Men jeg tilpassede mig til en bestemt måde. Det betyder ikke, at jeg går lige ud, men jeg går. Du er nødt til at sætte en fod foran den anden, og bare gå. Det er det, jeg har fået at vide, siden jeg var ung.”

”Jeg holdt aldrig op med at gå. Så ville jeg måske have indset det. Men under pandemien holdt jeg op med at gå. Jeg kunne ikke. Så begyndte jeg at indse det.”

Efter karrieren som fodboldspiller blev han en del af trænerteamet på Belgiens landshold, inden han rejste til Monaco. Derefter drog han til Montreal Impact i slutningen af 2019.

“Så ramte pandemien. Jeg var i isolation i Montreal, og det var svært ikke at se mine børn i et år,” siger han.

Henry siger, at han på det det tidspunkt ‘græd næsten hver dag uden grund’, og tilføjer:

“Tårerne kom alene. Hvorfor ved jeg ikke, men måske var de der i meget lang tid. Teknisk set var det ikke mig. Det var den unge mig, der græd for alt, hvad han ikke fik: bekræftelse,” siger han.

Henry siger, at hans far var ’til tider meget opmærksom på, hvordan jeg var som spiller’, og tilføjer:

“Som en lille dreng var det altid: ‘Du gjorde det ikke så godt’. Så det er klart, når du hører det ofte, så holder du fast i det,” lyder det.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024