Getafe-træner: Derfor blev Mason Greenwood udvist

Foto: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Tirsdag aften fik Mason Greenwood direkte rødt kort, da Getafe tabte til Rayo Vallecano. Nu er årsagen blevet afsløret.

Den 22-årige Mason Greenwood blev tirsdag aften bedt om at forlade banen, da Getafe tørnede sammen med Rayo Vallecano i La Liga.

Ifølge Getafe-træner José Bordalás var det forårsaget af, at han sagde ‘don’t fuck with me’ til sommer Jorge Figueroa Vázquez, hvilket blev efterfulgt af en kraftig gestikulation.

Det var den spanske dommer ikke tilfreds med, hvorfor han valgte at finde det røde kort frem fra lommen.

Det var et hårdt slag for Getafe, da det var deres andet røde kort i kampen. Opgøret endte heller ikke som den spanske klub havde håbet på, da de tabte 0-2 til Vallecano. Inden da nåede de endda også at få deres tredje røde kort.

Selvom Greenwood havde dummet sig, var der alligevel opbakning fra træneren efter opgøret.

“Greenwood taler ikke flydende spansk og sagde kun ‘don’t fuck with me’. Han fornærmede ikke nogen på noget tidspunkt,” sagde Bordalás efter kampen ifølge AS.

Episoden skete efter, at to Vallecano-spillere havde bremset Greenwood på hans vej mod målet. Ifølge Bordalás var det dog ikke Greenwoods hensigt at fornærme dommeren.

“Nej. Knægten (Greenwood, red.) fortalte mig, at han sagde ‘don’t fuck with me’. Der blev begået mange frispark imod ham, og da de ikke blev dømt, kom han med den kommentar. Men han fornærmede ikke nogen,” lød det.

Greenwood behøver dog ikke at sidde Getafes næste kamp over, da det er mod Espanyol i den spanske pokalturnering.

På det seneste har der været en del rygter om Greenwood, der er lejet ud til Getafe fra Manchester United. Han forventes dog ikke at vende retur til den engelske klub til sommer.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024