Gary Neville er ikke i tvivl: De vinder Premier League i denne sæson

Foto: James Gill - Danehouse/Getty Images

Både Liverpool, Manchester City og Arsenal er stadig med i kampen om at vinde Premier League. Gary Neville er dog ikke i tvivl om, hvem der bliver mestre.

Mandag aften beviste Jürgen Klopps tropper igen, at de ikke har planer om at opgive kampen om at vinde mesterskabet. Her formåede de nemlig at vinde over Newcastle United med 4-2.

Det betyder, at de nu er tre point foran deres nærmeste rivaler i toppen af Premier League. Selvom det forholder sig på denne måde, tror Gary Neville ikke, at de vinder titlen.

Derimod er det en af de to andre klubber, som han har udset sig som vinder. Den tidligere Manchester United-spiller mener, at Arsenal kommer til at tage titlen. Det sagde han allerede i august, og denne forudsigelse har han nu understreget.

Selvom de ikke har imponeret på det seneste, er han overbevist om, at Mikel Arteta og co. stadig er med i kampen. Det gjorde han klart på Sky Sports efter kampen mellem Liverpool og Newcastle.

“Jeg vil ikke ændre min forudsigelse. Jeg tror ikke, at det kan gå op og ned en del af vejen gennem sæsonen. De er ikke helt ude af det, Arsenal,” sagde han.

“Jeg er en lille smule skuffet over dem. De er nok også skuffede over sig selv, og Arsenal-fansene må have været skuffede i de sidste to eller tre uger. Jeg synes, de har forpasset en mulighed for at placere sig selv i en fantastisk position.”

“De ville ikke være i en position, hvor man ville sige, at de ville vinde ligaen. Men det hul på fire, fem eller seks point skulle de haft have med de kampe, de har haft i de sidste par uger. Men de kan komme tilbage, de kan stadig vinde ligaen.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024