Fransk topklub meldes interesseret i Pierre-Emile Højbjerg

Foto: Visionhaus/Getty Images

Pierre-Emile Højbjerg har været hovedperson i et væld af rygter i det seneste halve år.

Der er efterhånden mere og mere, der tyder på, at Pierre-Emile Højbjerg ikke har en fremtid i Tottenham.

Den danske stjerne har tilbragt en stor del af denne sæson på bænken. Det skyldes, at Ange Postecoglou kom til som træner i sommer, og han har ikke den store fidus til ham.

Derimod har han foretrukket at benytte sig af andre spillere i truppen. Af denne grund har Højbjerg været nødt til at acceptere en mindre rolle. Det er noget af en omvæltning for den 28-årige dansker, der i mange sæsoner var fast mand i startopstillingen.

Netop dette har medført, at der har været mange rygter om et muligt skifte. Blandt andet har han været kædet sammen med både Atletico Madrid og Juventus, der skulle være klar til at hente ham til hhv. Spanien og Italien.

Desuden har der også været interesse fra både Newcastle og Fulham. Derfor kunne det tyde på, at han også har en mulighed for at blive i Premier League.

Men nu melder mediet Footmercato, at endnu en klub har meldt sig på banen. Denne gang er det Lyon, der viser interesse for at hente den danske midtbanespiller til Frankrig.

Det kan virke som lidt af en overraskelse, da de lørdag kunne præsentere, at de havde indgået en aftale med Nemanja Matic. Til trods for dette skulle de også være klar til at hente Højbjerg.

Den danske midtbanespiller har kontrakt med Tottenham til sommeren 2025. Bliver han ikke solgt i januar, er det derfor meget sandsynligt, at det sker til sommer. Ellers risikerer den engelske klub at miste ham på en fri transfer.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024