Frank Lampard: Derfor droppede Chelsea Kevin De Bruyne og Mohamed Salah

Foto: Visionhaus/Getty Images

Frank Lampard har afsløret, hvorfor Chelsea var hurtige til at skille sig af med Kevin De Bruyne og Mohamed Salah.

Både Kevin De Bruyne og Mohamed Salah har haft stor succes i Premier League, men først efter at Chelsea havde skilt sig af med dem.

De nåede kun at spille 28 kampe for London-klubben, inden de blev sendt videre.

De er senere begge vendt retur til Premier League, og har bevist, at Chelsea begik en stor fejl.

Nu fortæller deres tidligere holdkammerat Frank Lampard, hvorfor de måtte forlade klubben.

“Jeg kan huske, at Carlo (Ancelotti, red.) et år kom ind. Vi vandt (Premier, red.) League og vi vandt FA Cuppen, men vi blev slået ud af Champions League af Inter Milan,” sagde Lampard i podcasten ‘Stick to Football’.

“José (Mourinho, red.) slog os på broen, og han (Roman Abramovich, red.) kom ind og rasede på os og træneren. Det var stærkt. Derefter var vi ubesejrede i ni kampe, og vi vandt. Vi begyndte at vinde 7-0 og 8-0 i sidste del af sæsonen, og han havde (Nicolas, red.) Anelka, (Didier, red.)Drogba, og (Florent, red.) Malouda. Vi var stærke, men vi havde været lidt svingende.”

“Jeg siger ikke, at det bare var det. Så når jeg siger, at det var spillerne (der gjorde Chelsea succesfuld, red.), var det også en kulturel ting. Det var ligesom: ‘Vi er vindere’. At komme på 2.-pladsen var en katastrofe. Jeg følte også, at vi var  en gruppe af spillere.”

“Måske var det at fyre trænere, uanset om det var godt eller dårligt, en påmindelse om brutaliteten. Hvis man ikke lever op til ejerens standarderne, og hvis man ikke lever op til omklædningsrummets standarder, så røg man ud.

“Der var masser af spillere, der kom ind. Ikke for at sige, at dette er årsagen, men Kevin De Bruyne kom og gik, og (Mohamed, red.) Salah. Og de er tydeligvis verdensklassespillere, for at sige det mildt, men der var mange spillere, der blev sendt væk.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024