Filip Helander-handel er gået i hårdknude

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Det så ud til, at Filip Helander var på vej væk fra OB, men nu er handlen gået i hårdknude.

På det seneste har der været meldinger om, at Filip Helander kunne være på vej væk fra OB. Konkret har han været kædet sammen med Anderlecht, der stod klar til at hente ham.

Faktisk lignede det, at det var en handel, der ville være hurtigt klaret. Det blev der dog sat en stopper for, da OB pludselig ønskede en million euro for ham. Det svarer til cirka 7,5 millioner kroner.

Den belgiske klub var naturligvis klar til at betale for ham. Dog havde de tilbudt at betale 200.000 euro, hvilket svarer til 1,5 millioner kroner. Det skriver bold.dk.

Nu lyder det dog, at handlen er gået i hårdknude. Der bliver derfor ikke længere forhandlet mellem de to klubber, fordi Anderlecht ikke vil betale den krævede pris. Det skyldes, at der ikke er lang tid til hans kontraktudløb.

Sportsdirektør i OB Björn Wesström ved, at Helander ser ud til at forsvinde fra klubben. Det betyder dog ikke, at han er klar til at spille ham billigt. Derimod vil de have betaling for ham.

Det handler naturligvis om, at Helander er en spiller, der har stor værdi for OB. Det skyldes, at han kan ende med at spille en rolle i, at den fynske klub redder sig i Superligaen.

Hvis OB ender med at rykke ned, kan det komme til at koste dem dyrt. Ikke nok med, at de skal tilbringe en hel sæson på anden klasse, så vil det også have kontante konsekvenser.

Ifølge bold.dk står OB i værste fald til at tabe omkring 20 millioner kroner på det.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024