Fik ikke chancen af Erik ten Hag: Manchester United-profil forlader klubben

Foto: Stewart Kendall/Sportsphoto/Allstar via Getty Images

Manchester United har indgået den første aftale i januar, hvorfor de siger farvel til en af deres spillere.

Træner Erik ten Hag har ikke haft fidus til alle spillere i Manchester United. Derfor har flere spillere tilbragt en stor del af sæsonen på bænken.

Det har medført, at der har været mange spekulationer om Manchester Uniteds planer for januars transfervindue. Der er nemlig forlydender om, at flere spillere kan blive solgt eller udlejet.

Nu melder The Mirror, at United har sagt farvel til Donny van de Beek. Han er blevet udlejet til Eintracht Frankfurt resten af sæsonen.

Den hollandske midtbanespiller blev hentet til United i 2020, hvor de betalte over 340 millioner kroner for ham. Han har dog ikke fået spilletid under hverken Ole Gunnar Solskjær, Ralf Rangnick eller Erik ten Hag.

Han afviste selv at forlade United i slutningen af sommerens transfervindue, men et skifte i januar har hele tiden været forventet. Og det kan ende med at være et stort tab for United, hvis han imponerer i Tyskland.

Daily Mail skriver, at der er blevet indskrevet en købsoption, der lyder på lidt over 100 millioner kroner. Ikke nok med det, så er det kun omkring 80 millioner kroner, der skal betales med det samme. Resten af beløbet vil være i form af bonusser.

Derfor vil det være et stort tab for United, der betalte over 340 millioner kroner for ham for over tre år siden. Men at de ikke længere skal tage højde for hans løn, kan give Ten Hag flere muligheder i januars transfervindue.

Den hollandske træner håber på at kunne hente flere nye spillere til at styrke truppen. Dette kræver dog, at ledelsen er indstillet på at give ham et budget, der gør dette muligt.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024