Ferland Mendy udløser intern konflikt i Real Madrid

Foto: Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images

Ferland Mendy er blevet hovedperson i en sag i Real Madrid, der skulle have udløst intern debat i klubben.

Ifølge den spanske avis AS har Ferland Mendy udløst en intern debat i den spanske hovedstad.

Der er planer om at hente forstærkninger til deres venstreback til sommer. Blandt andet er der mange rygter om, at de har et ønske om at hente Alphonso Davies i Bayern München.

Hvis det ender med, at Davies bliver hentet til klubben, kan det få konsekvenser for andre. Det vil nemlig betyde, at Carlo Ancelotti og co. er nødt til at sælge ud af deres nuværende trup.

For få uger siden var der bred enighed om, at det skulle være Mendy, der skulle sælges. I stedet vil det være Fran García, der kommer til at fungere som backup for Davies, hvis han bliver hentet til klubben.

Den primære årsag til dette er, at hans kontrakt med klubben udløber om lidt over et år. Derfor er de nødt til at sælge ham til sommer, hvis de vil være sikker på at få penge for ham.

Men nu lyder det, at Ancelotti faktisk har et ønske om at holde fast i ham. Han og resten af trænerstaben var ellers gået med til at sælge ham. Hvis de skal have deres vilje, så vil det være nødvendigt for Madrid at give ham en ny kontrakt.

Den 28-årige Mendy har været meget bedre i denne sæson, og især i de seneste måneder har han imponeret. Netop derfor er der også opstået tvivl om, hvorvidt det vil være det rette at sælge ham til sommer.

Florentino Pérez og den øvrige ledelse skulle fortsat være meget ivrige efter at sælge ham. Derfor er der opstået en problematisk situation i den spanske klub.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024