FCK-talent fik klapsalver efter vild bip-test

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

FCK-talentet Victor Froholdt var tirsdag flyvende under en bip-test, der endte med, at han blev mødt af klapsalver.

Det er ikke altid, at fodboldtræning handler om at spille fodbold. Det gjorde det ikke for FCK-truppen tirsdag, hvor de blev sendt ud på en god gammeldags bip-test.

Her var der især én spiller, der var de andre overlegne. Victor Froholdt endte med til sidst at løbe helt alene, mens spillere som Rasmus Falk, Mohammed Elyounoussi, Oscar Højlund og Roony Bardghji måtte give op.

Bold.dk skriver, at de var til stede under tirsdagens træning. Derfor kunne de også overvære, hvordan FCK-truppen i tre hold skulle igennem den hårde test. Formålet var naturligvis at få svar på, hvordan spillernes fysiske form var efter ferien.

Her beviste Victor Froholdt, at han i hvert fald ikke er kommet i dårligere form i løbet af ferien. Faktisk imponerede han i en sådan grad, at han blev mødt af både klapsalver og rosende bagefter.

Træner Jacob Neestrup så også til med stor glæde, da det blot 17-årige talent formåede at sætte resten af truppen.

“Han er en rigtig løbemotor. Og det var også noget af det, vi fik at se i vores udekamp i Silkeborg. Han er én af mange med en stor motor, og det er vi glade for,” siger han til bold.dk.

Hele truppen var – som sagt – blevet inddelt i tre grupper. Derfor blev der også fundet en vinder i de to andre grupper. Her var det henholdsvis Viktor Claesson og Christian Sørensen, der løb med sejren.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024