FC Nordsjælland sælger stjerne til Rangers FC

Foto: Alex Nicodim/NurPhoto via Getty Images

På det seneste har rygterne svirret, og nu skulle salget være på plads. Det betyder, at FC Nordsjælland siger farvel til Mohamed Diomande.

Der har været en del rygter om, at FC Nordsjælland var tæt på at sælge Mohamed Diomande. Der har været stor interesse fra Rangers, og nu lyder det, at en aftale er på plads.

Ifølge Sky Sports kan den danske klub se frem til at få en stor pose penge.

De har nemlig indgået en aftale med Glasgow-klubben, der sender 4,3 millioner pund til Farum. Det svarer til godt og vel 37,5 millioner kroner.

Salget af Diomande er en rigtig god forretning for FCN, da han blev hentet på Right to Dream-akademiet i Ghana. Dengang var han blot 18 år, hvorfor de har udviklet på hans talent de seneste år.

Hvad der naturligvis også er vigtigt at påpege i denne forbindelse er, at de ikke har betalt en krone for ham. Derfor er det ren profit, der bliver skabt med salget af den i dag 22-årige ivorianer.

Siden han blev en del af den danske klub i januar 2020, har han været en fast del af truppen. Derfor er det blevet til i alt 111 kampe i Superligaen, hvor han har bidraget med 13 mål og 14 oplæg.

Fremover kan den 22-årige se frem til at skulle tørne ud på Ibrox Stadium, da han vil have hjemme i Glasgow. Desuden kommer han til at spille for en klub, der er kendt for at have en af Europas mest inkarnerede fanskarer.

Og i FCN kan de glæde sig over endnu en succeshistorie, der er startet med en ung spiller, der har udviklet sig markant, for derefter at blive solgt for et stort millionbeløb.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024