FC Nordsjælland har modtaget kæmpebud på Ibrahim Osman

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Der er meget, der tyder på, at Ibrahim Osman snart er fortid i FC Nordsjælland. Den danske klub har nemlig modtaget et stort bud på ham.

Det kan vise sig at blive svært for FC Nordsjælland at holde fast i  Ibrahim Osman. Og det store spørgsmål er, hvorvidt de egentlig har lyst til dette.

Den danske klub har nemlig modtaget et stort bud på ham. Derfor står de til at kunne tjene en stor sum penge på ham. Det 19-årige talent er nemlig blevet hentet kvit og frit.

Han kom til den danske klub fra Right to Dream Academy i Ghana. Da han havde kontraktudløb, blev han hentet til Superliga-klubben på en fri transfer.

Nu lyder det, at West Ham skulle være klar til at hente ham til Premier League. Derfor står FCN til at kunne indkassere et stort beløb, men de to klubber er endnu ikke blevet enige om en pris.

Den anerkendte journalist Ben Jacobs har også meldt ud om interessen, og ifølge B.T. har denne interesse ført til et konkret bud. West Ham siges at være klar til at betale intet mindre end 135 millioner kroner for det 19-årige talent.

Det vidner igen om, at de i FCN har en helt særlig evne til at hente talenter til klubben, som de kan udvikle. Det er nemlig ikke første gang, at de står til at sælge en spiller for mange penge.

Det er kun et halvt år siden, at de sagde farvel til Ernest Nuamah, der blev solgt for 187 millioner kroner. Med bonusser kan dette beløb ende med at overstige 220 millioner kroner.

Efter sit skifte til FCN, er det blevet til fire mål i 39 kampe for den 19-årige Osman.

Transferrygter

Vi har samlet alle de største transferrygter her.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024