FC København byder på fransk stopper

Foto: Mateusz Slodkowski/Getty Images

FC København er klar til at styrke deres trup, hvilket har fået dem til at kigge i retning af Frankrig.

Det ser ud til, at FC København har planer om at styrke deres defensiv i dette transfervindue. Det er en del af truppen, de har et ønske om at styrke, og det har fået dem til at kigge i retning af Frankrig.

Ifølge Loic Tanzi, som er journalist for L’Equipe, har den danske klub et godt øje til den 24-årige Serge-Philippe Raux Yao. Han spiller i dag i Ligue 2-klubben Rodez, hvor han har udmærket sig. Dette har skabt opmærksomhed flere steder, herunder fra de danske mestre.

Der er flere grunde til, at Raux Yao er af interesse for FCK. Først og fremmest har han spillet en flot sæson i Rodez, som han har hjulpet til en nuværende 7.-plads i Ligue 2.

Hertil har han kontraktudløb til sommer. Det betyder, at Rodez er nødt til at sælge ham i dette transfervindue, hvis de vil have penge for ham. Formår de ikke at gøre dette, kan han forlade klubben på en fri transfer til sommer.

Selvom de kan hente ham gratis til sommer, er FCK åbne for at bringe ham til København i januar. Dermed kan de potentielt afværge interessen fra andre klubber.

Ifølge Tanzi er det nemlig ikke kun de danske mestre, der har et godt øje til ham. Det rapporteres også, at der er interesse fra to klubber i Ligue 1. Det vides dog ikke, hvilke to klubber, der konkret er tale om.

Derfor er der naturligvis en fare for, at FCK kan tabe kampen om hans underskrift. Muligvis kan dette få dem til at reagere hurtigt, så de kan afværge den yderligere interesse for ham.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024