F.C. Københavns tilbud på danske Magnus Mattsson afvist

Foto: Boer van den Boom/BSR Agency/Getty Images

FC København har på det seneste vist stor interesse for at hente danske Magnus Mattsson. Hidtil har de dog ikke haft held med dette.

I FC København har man et godt øje til den 24-årige Magnus Mattsson, som de gerne vil hente til den danske hovedstad. Det har medført, at de har sendt et bud af sted til NEC Nijmegen.

Tilsyneladende har dette bud dog ikke været højt nok. I hvert fald lyder det, at den hollandske klub har valgt at afvise det.

Det er det danske medie B.T., der bringer historien om, at FCK forsøger at hente Mattson i Æresdivisionen. Her har han haft god succes, og netop dette har skabt interesse for ham i FCK.

Det lyder dog, at det kan blive meget svært for FCK at hente Mattsson til klubben. I Nijmegen har man nemlig ikke den store lyst til at give slip på den danske stjerne.

I denne sæson har de vist sig at være meget afhængige af de mål, som han har bidraget med. Derfor er de meget ivrige efter at holde fast i ham, hvilket de skulle være i en god position til. Der er nemlig en option i hans kontrakt, der gør, at klubben kan forlænge med et år.

Meget tyder på, at det kan blive en realitet, da hans kontrakt med klubben står til at udløbe til sommer.

Ifølge B.T. ønsker Mattsson ikke selv at blive i den hollandske klub. Tværtimod skulle han have et stort ønske om at tørne ud for FCK, hvorfor han håber på, at et sådant skift kan blive en realitet.

FCK har været kædet sammen med flere spillere i dette transfervindue, men de har endnu ikke formået at fuldføre et indkøb.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024