Ernesto Valverde reagerer på at skulle møde Barcelona i Copa del Rey-kvartfinale

Foto: Octavio Passos/Getty Images

Ernesto Valverde har reageret på det faktum, at han skal møde FC Barcelona i kvartfinalen i Copa del Rey.

Den tidligere FC Barcelona-træner Ernesto Valverde står i dag i spidsen for Athletic Bilbao. Det betyder, at han kan se frem til at spille mod sin tidligere klub. De to klubber møder nemlig hinanden i kvartfinalen i Copa del Rey.

I denne forbindelse har han udtalt, at han ved, at det bliver en svær kamp. Derudover har han også sagt, at han er glad for, at det er dem, der har hjemmebanefordelen.

“Det er en klassisk kamp mod en hård modstander. Vi er så heldige at spille kampen hjemme foran vores fans. Vi er spændte og har store forhåbninger,” siger han ifølge Barca Blaugranes.

“Det bliver en særlig og svær kamp for begge hold. Men først skal vi spille mod Valencia. Vi vil ikke sige, at vi har været heldige, fordi det er en hård modstander. En af de værste. Når der er otte hold tilbage, er ingen af dem nemme, da de alle har gjort det godt for at komme igennem.”

“De er en af favoritterne til at vinde pokalen. De vil også mene, at vi er en hård rival. Det er en attraktiv kamp for alle, da den bliver smuk at se på og heldigvis spilles den på San Mamés.”

“Vi foretrækker at spille på San Mamés, fordi man undgår at rejse, og vi ved, at det er lidt sværere at spille på udebane. Men man skal altid kæmpe for at komme igennem. Sidste år skulle vi spille på Mestalla, og vi nåede til semifinalen. Vi ved ikke, om det vil være gavnligt eller ej. Vi får se, hvordan kampen går.”

Der er ikke nogen tvivl om, at det bliver en svær kamp for Barcelona, der ikke spiller godt for tiden. Omvendt forholder det sig for Valverdes tropper, der har gang i en stime på 14 kampe uden nederlag.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024