Erling Haaland reagerer på Jadon Sanchos afgang fra Manchester United

Foto: Catherine Ivill/Getty Images

Jadon Sancho ser ud til snart at være fortid i Manchester United. For tiden virker en retur til Borussia Dortmund som det mest sandsynlige skifte.

Intet tyder på, at Jadon Sancho har en lang fremtid foran sig i Manchester United. Derimod er der meget, der peger på, at han forlader klubben allerede i dette transfervindue.

Der har været en del rygter om den engelske kantspiller på det seneste. Hans mest sandsynlige destination siges at være Borussia Dortmund, hvor han blev hentet, da han skiftede til United.

Sancho har været ude i kulden under Erik ten Hag de seneste måneder. Det skyldes, at han er blevet uvenner med den hollandske træner. Han har krævet en undskyldning, men det har Sancho nægtet, og derfor er han ikke længere en del af truppen.

Den 23-årige stjerne rygtes – som sagt – til Dortmund, og netop dette har Erling Haaland nu reageret på.

Det har han gjort med et opslag på det sociale medie Instagram. Her har han blot skrevet tre ord på engelsk: ‘Proper baller that’.

Den norske stjerne har også vedlagt et billede af ham og Sancho, der spillede sammen i Dortmund. På billedet sidder de sammen med DFP Pokal-trofæet, som de vandt i 2021.

Foto: Instagram

Ifølge mediet United In Focus er der tale om en klar antydning af, at Sancho kommer til at vende retur til Bundesligaen.

Det er dog vigtigt at slå fast, at det ikke er noget, der er blevet offentliggjort endnu. Derfor kan det heller ikke afvises, at den engelske profil ender med at skifte til en helt anden klub. Det virker dog ikke sandsynligt, at det kommer til at ske.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024