Erling Haaland meldes klar til næste hjemmekamp

Foto: Erling Haaland / Getty Images

Manchester City har på det seneste været nødt til at klare sig uden Erling Haaland. Nu ser det ud til at være slut.

Alt tyder på, at Manchester City-stjernen Erling Haaland vender retur fra sin skade i næste uge. Her skal den engelske storklub spille i Premier League, hvor de får besøg af Burnley på hjemmebane.

Fredag aften var de engelske mestre i aktion i FA Cup, hvor de tørnede sammen med Tottenham. Her var Haaland dog ikke på banen, men alligevel sikrede Pep Guardiolas tropper sig sejren.

I denne forbindelse kom Guardiola også med en opdatering på Haaland. Her sagde han, at han vendte tilbage til træning under klubbens træningslejr i Dubai. Desuden sagde han, at han ikke længere mærker smerter i sin fod.

“I Abu Dhabi og her i den sidste uge, der varede 10 dage, følte han ikke noget. Det er et godt tegn. Da han kom tilbage efter to til tre sessioner, følte han en lille smule ubehag. Derfor var vi forsigtige, men nu har han det godt. Om tre eller fire dage mere, forhåbentlig mod Burnley, kan han spille nogle minutter, og derefter vil vi se,” sagde han på pressemødet.

Han forklarede også, at skaden faktisk var værre end først antaget. Det er også derfor, at han endnu ikke er vendt tilbage til banen.

“I starten troede vi, at den var lidt mindre. Men der var et lille brud på knoglen. Når du har den slags skader, er du ude i mellem seks og otte uger. Det er ikke meget. Knoglen har brug for tid til at hele, og nu har næsten været ude i otte uger. Han har det godt, og nu skal han have tid til at finde rytmen og begynde at få minutter, så han kommer i form,” lød det.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024