Erik ten Hag med klar besked om Rasmus Højlund inden FA Cup-brag

Foto: Rasmus Højlund / Getty Images

Manchester Uniteds cheftræner Erik ten Hag melder ud om Rasmus Højlund inden mandagens vigtige FA Cup-kamp mod Wigan Athletic.

Den danske landsholdsspiller scorede sit første Premier League-mål for de Røde Djælve mod Aston Villa på Boxing Day, men han missede kampen mod Nottingham Forest sidste gang på grund af sygdom.

Marcus Rashford overtog pladsen i hans fravær, men Højlund vil nu være tilbage mod Wigan i tredje runde af FA Cuppen, ifølge ten Hag.

“Han vender tilbage. Han blev syg kort før Forest-kampen og kunne ikke stille til kamp. Dagen før forventede vi, at han skulle spille, men han var ikke frisk nok. Han er nu tilbage i træning,” sagde Ten Hag under dagens pressekonference op til kampen.

Rasmus Højlund har scoret seks gange for Man United denne sæson, hvoraf fem af dem kom i gruppespillet i Champions League og han forbereder sig nu på at spille sin første FA Cup-kamp i sin karriere.

Andre Onana er også tilgængelig til kampen, da den kamerunske landsholdsspiller endnu ikke tilsluttet sit landshold for at forberede sig til Africa Cup of Nations.

Der er en chance for, at Onana også vil spille i Premier League-kampen mod Tottenham Hotspur på søndag, men Ten Hag har understreget, at han er tilfreds med sine målmænd, hvor Altay Bayindir og Tom Heaton også er en del af opstillingen.

“Så på et tidspunkt vil Andre tage til Africa Cup of Nations. Vi er helt tilfredse og vi har solid gruppe af målmænd og har tillid til dem begge,” tilføjede Ten Hag, da han blev spurgt, om han var tilfreds med målmandsgruppen som helhed.

“De er begge dygtige målmænd, som har meget erfaring på højeste niveau, så vi er dækket fint ind på den plads.”

Ten Hag sagde også, at hans hold skal være “klar” til udfordringen med at møde Wigan, der overraskende vandt FA Cuppen i 2012-13 ved at slå Manchester City i finalen.

“Det er en pokalkamp, så det er alt eller intet. Jeg kan godt lide det, men vi har været i denne situation tidligere i sæsonen og vi skal være klar til kampen.” tilføjede han.

“Så vi skal sørge for, at vi er klar til den kamp. Vi møder en modstander, der er 100% klar og vil give mere end 100%.”

Manchester United har vundet FA Cuppen 12 gange. Kun overgået af Arsenal, som har løftet pokalen hele 14 gange. The Gunners blev dog slået ud af Liverpool i tredje runde i går.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024