Eric Dier er nået til enighed med Bayern München

Foto: Neal Simpson/Sportsphoto/Allstar via Getty Images

I de seneste dage har der været meldinger om, at Eric Dier er på vej væk fra Tottenham.

Der har været en del rygter om Eric Dier på det seneste. Derfor tyder meget på, at han er på vej væk fra den engelske klub.

Nu lyder det, at han er blevet enig med Bayern München om de personlige vilkår. Inden et skifte kan blive en realitet, er den tyske klub nødt til at blive enige med Tottenham.

Ifølge The Guardian nægter Tottenham, at der skulle være dialog mellem dem og Bayern München. Alligevel ser det ud til, at Eric Diers skifte til Bundesliga-klubben så småt nærmer sig.

Der er dog tvivl om, hvornår han faktisk kan ende med at forlade England til fordel for Tyskland.

I Bayern München ser man gerne, at han kan slutte sig til truppen allerede i januar. Men det vil kræve, at de er klar til at betale for ham.

Den 29-årige spiller står uden kontrakt til sommer, hvorfor den tyske klub næppe ønsker at betale det store for ham.

Kan de vente med at hente ham til om seks måneder, kan de nemlig blive fri for at betale for ham.

Dier har været en del af Tottenham i mange år, og har spillet mere end 360 kampe for den engelske klub. På trods af dette, har hans spilletid været nærmest ikke-eksisterende i denne sæson.

Efter Ange Postecoglous ankomst til klubben, er det tydeligt, at der er blevet lavet ændringer og de omfatter ikke Dier. Derfor er det kun blevet til spilletid i fire kampe i denne sæson.

Men en genforening med Harry Kane i Bayern München kan potentielt rette op på dette.

Netop på grund af den manglende spilletid, kan Tottenham måske være åbne for at slippe ham før tid ved at ophæve hans kontrakt.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024