Egypten ofrer en ko for bedre resultater ved AFCON

Foto: Visionhaus/Getty Images

Det egyptiske fodboldforbund håber på at kunne forbedre deres resultater under Africa Cup of Nations. Dette har de gjort på noget utraditionel vis.

Hvad gør man, hvis man gerne vil forbedre sine chancer for at få succes på fodboldbanen? Man træner hårdt, man forbereder sig på sine modstandere, og man sørger for god restitution.

Sådan ville de fleste i hvert fald svare. Hos det egyptiske fodboldforbund har de dog valgt en lidt anden løsning. Her har de simpelthen valgt at ofre en ko i et forsøg på at få mere succes ved Africa Cup of Nations.

Talsmand Mohamed Morad udtalte fredag til Associated Press, at forbundet havde ofre en ko. Derefter sørgede de for, at kødet blev givet til trængende mennesker i Kairo. Det skriver ESPN.

Egypten har ikke haft den store succes ved AFCON. Indtil videre har de ikke vundet en eneste kamp. Alligevel kan de glæde sig over at skulle spille ottendedelsfinale i San Pedro mod Congo DR søndag.

Der er naturligvis flere årsager til, at det ikke har fungeret for Egypten ved AFCON. Blandt andet har de været hårdt ramt af skader. De mistede Mohamed Salah i deres anden kamp i gruppespillet, hvor han pådrog sig en skade i baglåret.

Desuden har de også været nødt til at sige farvel til målmand Mohamed El Shenawy. Han måtte sidde ude i både tredje og fjerde kamp i gruppespillet med en skade i sin skulder.

Natten til onsdag blev Emam Ashour endda indlagt på hospitalet, fordi han havde pådraget sig en hjernerystelse. Det skete, da han kom til skade under træning. Dog er han vendt retur til truppen igen, skriver ESPN.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024