Efter interesse fra storklubber: Nu afslører Roony Bardghji sin store drøm

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

På det seneste har Roony Bardghji været kædet sammen med en række af de største klubber i Europa.

I en alder af blot 18 år har Roony Bardghji på det seneste været sat i forbindelse med nogle af Europas største klubber.

Nu har den svenske stjerne udtalt sig om sine drømme og ambitioner. Det har han gjort uden at pakke tingene ind.

Ganske vist er han stadig i starten af sin karriere, men det forhindrer ham ikke i at have store mål. Det har han gjort klart i et nyt interview med The Athletic.

Her fortæller Roony, at han har et mål om at være den bedste spiller i verden. Dertil lægger han ikke skjul på, at han drømmer om at spille i en af de store ligaer i Europa.

“Jeg vil være den bedste spiller i verden. Selvfølgelig tænker jeg på at spille i de største ligaer på et af de største hold. Men jeg vil være verdens bedste spiller. Det er mit største mål,” siger han til det anerkendte medie.

“Det er det, jeg arbejder på hver dag. At opnå mit mål om fem år. Hvis du drømmer, så drøm stort.”

Dette er kun med til at understrege det faktum, at FC København næppe kan holde på Roony meget længere.

Den 18-årige kantspiller er i de seneste måneder blev sat i forbindelse med flere storklubber. Blandt andet skulle der være stor interesse fra de to Manchester-klubber, der overvejer at hente ham til Premier League.

Det er også kommet frem, at De Røde Djævle har haft en talentspejder med til flere af FCK’s kampe i dette sæson. Hans tilbagemelding til klubben har været positiv, hvilket kun har styrke deres interesse.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024