Dortmund kan meget vel sælge Donyell Malen i vintertransfervinduet

Foto: Daniel Kopatsch/Getty Images

Borussia Dortmund er i fuld gang med deres aktiviteter i dette transfervindue, som kan byde på både frasalg og ankomster.

Jadon Sancho fik sit helt store gennembrud i Borussia Dortmund, inden han blev solgt til Manchester United for 630 millioner kroner.

Den engelske stjerne fik han aldrig den store succes på Old Trafford, og er i denne sæson blevet udelukket fra truppen. Han er blevet uvenner med Erik ten Hag, og har nægtet at undskylde til den hollandske træner.

Og nu melder den tyske avis Bild, at han er vendt retur til Dortmund. De siges at være blevet enige med United om en lejeaftale, der løber resten af sæsonen.

Hans ankomst kan få betydning for Donyell Malen, der har været rygtet væk. Ifølge den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano er der en stor mulighed for, at Malen forlader klubben allerede i januar.

Der har også været rapporter fra Ruhr Nachrichten om, at Malen er på vej væk fra klubben. Han har været kædet sammen med flere klubber, men der er endnu ikke noget konkret på bordet.

Dortmund er åbne for at tage imod bud på den hollandske profil. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at et skifte bliver en realitet i januar. Den tyske klub er også klar til at holde ham frem til sommer.

Malen har ikke haft den nemmeste tid i Dortmund, som hentede ham i PSV i 2021. Dengang betalte de cirka 220 millioner kroner for ham. Siden da er det blevet til 19 mål og ni oplæg i 68 ligakampe.

Han har selv givet udtryk for, at han er klar til at forlade den tyske klub. Hans kontrakt med Dortmund løber frem til sommeren 2026. Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi på cirka 260 millioner kroner.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024