‘Det gør jeg ikke’: Chelsea advares mod at købe Brentford-profil

Foto: Ivan Toney / Getty Images

Chelsea er blevet advaret imod at bruge en stor sum penge på at hente Brentford-profilen.

I de seneste år har Chelsea været kædet sammen med Brentford-stjernen Ivan Toney. Selvom han kan virke som et attraktivt køb, er de af Michail Antonio blevet advaret mod at købe ham.

Generelt er Brentford ikke meget for at give slip på Toney. Derfor har de også gjort det klart, at der skal en meget stor sum penge til. Ifølge Sky Sports vil de kræve op mod 100 millioner pund for ham, svarende til næsten 870 millioner kroner.

Desuden er de heller ikke åbne for at sælge ham i dette transfervindue. Derimod vil de som minimum beholde ham til sommer, hvor både Arsenal og Chelsea siges at være interesserede i at hente ham.

Hertil skulle der også være interesse fra en række klubber i Saudi-Arabien. Det store spørgsmål er dog, om han i det hele taget har interesse i at forlade Premier League til sommer.

West Ham-angriber Michail Antonio har nu blandet sig i Chelseas potentielle køb af Toney. Han har slået fast, at han mener, at de skal være forsigtige med at betale for mange penge for ham.

“Jeg tror, at for Arsenal er han 100 millioner pund værd. Hvis han var i Arsenal, da de spillede mod os (West Ham, red.), tror jeg, at de sandsynligvis ville have vundet den kamp,” siger han i podcasten ‘The Footballer’s Football Podcast’.

“De (Chelsea, red.) har brug for en ‘bagsman’, men jeg tror ikke, de har et stort behov som Arsenal. For Chelsea ville det formentlig være maksimalt 80 millioner pund.”

“Ivan Toney er en ‘baller’. Han er kvalitet. Men Arsenal kan bruge 100 millioner pund på at prøve at vinde titlen. Chelsea vinder ikke titlen i år, så jeg føler ikke, at 100 millioner pund for en angriber er relevant for dem.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024