Derfor valgte Lionel Messi at afvise Al Hilals kontrakttilbud på 11 milliarder

Foto: Hector Vivas/Getty Images

Lionel Messi havde chancen for at skrive under på en meget lukrativ kontrakt med Al Hilal.

I sommer var der stor tvivl om, hvor Lionel Messi skulle fortsætte sin karriere. Han endte med at skifte til Inter Miami i MLS, men inden da blev han kædet sammen med et skifte til Al Hilal.

Hvis han havde skrevet under på denne aftale, havde det gjort ham til en meget velhavende mand. Efter sigende var Al Hilal klar til at betale ham 1,5 milliarder euro over to år. Det svarer til i alt 11 milliarder kroner, hvorfor han havde haft en årsløn på 5,5 milliarder kroner.

Han blev også sat i forbindelse med Barcelona, der efter sigende var åbne for at hente ham tilbage. Dette blev de dog forhindrede i, da de ikke ville være i stand til at overholde Financial Fair Play-reglerne.

Derfor endte valget med at stå mellem Al Hilal og Inter Miami. Inden da havde Messi angiveligt gjort det klart, at han ikke ønskede at blive i Paris.

I sidste ende satte han sin underskrift på en kontrakt med Inter Miami. I denne forbindelse har han forklaret, at han gjorde, hvad der var bedst for hans familie. Han mente tilsyneladende ikke, at de ville trives i det land, som han selv er ambassadør for: Saudi-Arabien.

“Jeg tog beslutningen om, at jeg skal til Miami,” sagde han i et interview med aviserne Mundo Deportivo og Sport.

“Jeg har stadig ikke lukket det 100%. Jeg mangler stadig et par ting, men vi har besluttet at gå videre. Hvis Barcelona ikke fungerede, ville jeg forlade Europa, komme ud af rampelyset og tænke mere på min familie.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024