Deco overvejer brasiliansk træner som erstatning for Xavi til sommer

Foto: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

Der er et stort pres på Barcelona-træner Xavi Hernandez, da den catalanske klub ikke har præsteret i denne sæson.

Xavi Hernandez kan ikke føle sig sikker på, at han stadig har sit job som træner i FC Barcelona, når der tages hul på 2024/25-sæsonen. Faktisk er der rygter om, at han kan ende med at få sparket allerede inden da.

Den spanske træner har fortsat et år tilbage af sin kontrakt, men Barcelona overvejer alternative muligheder. Ifølge Football Espana har dette fået sportsdirektør Deco til at se nærmere på en landsmand.

Brasilianske Thiago Motta står i dag i spidsen for Bologna, hvilket han har gjort godt. Det har medført, at han har skabt opmærksomhed omkring sig selv. Og nu viser det sig, at de også holder øje med ham i Barcelona.

Motta og Deco har en fortid som holdkammerater, og derfor kender de hinanden rigtig godt. Han siges at være meget imponeret over, hvad Motta har formået at gøre i Bologna. Derfor ser han ham også som en potentiel afløser for Xavi.

Bologna ligger i skrivende stund på 7.-pladsen i Serie A, og er blevet rost for deres fremgang i denne sæson. Desuden er det værd at nævne, at de kun har to point op til Champions League-pladserne. Tidligere har Motta været træner i Genova og Spezia.

Motta står desuden uden kontrakt denne sommer, hvorfor Barcelona kan hente ham gratis. Xavi har desuden sagt, at han ikke vil kræve penge af Barcelona, hvis han fyres før tid. Derimod vil han blot pakke sine kufferter og smutte.

Motta er dog ikke den eneste kandidat, der bliver kigget på. Efter sigende kigger de også på både Imanol Alguacil og Michel Sanchez.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024