Dansker solgt i stor handel: Blevet 10 gange dyrere på et halvt år

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Danske Wessam Abou Ali har haft et vildt år og har netop sikret sig et skifte til den egyptiske storklub Al Ahly.

Det er kun seks måneder siden, at Wessam Abou Ali skiftede Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen ud med Sirius i den bedste svenske række.

Mere tid blev det ikke til i den svenske klub. Det skyldes dog ikke, at han er på vej tilbage til Danmark. Derimod er han på vej videre til en større adresse i udlandet.

Ifølge B.T. er den 25-årige dansker meget tæt på at sikre sig et skifte til den egyptiske storklub Al Ahly.

Det meldes også, at den egyptiske klub betaler 15 millioner kroner for Wessam Abou Ali. Ikke nok med det, så kan det samlede beløb stige med yderligere 5,6 millioner kroner i form af bonusser.

Derfor kan den samlede værdi af aftalen løbe op til 20 millioner kroner, hvilket står i skarp kontrast til de to millioner kroner, som Sirus betalte for at hente han i Vendsyssel. Med andre ord, så er han blevet hele 10 gange så dyr på et halvt år.

Her er det værd at nævne, at det har været en stor succes for Wessam Abou Ali at skifte til Sverige.

Efter sit skifte til Sirius er det blevet til 10 mål og et enkelt oplæg i 16 kampe. Derfor har han bestemt formået at gøre sig bemærket.

Det været nok til at få Al Ahly til at betale op mod 20 millioner kroner for ham. Hertil har de også givet ham en kontrakt, der løber over fire og et halvt år.

Skiftet er ikke blevet gjort officielt endnu, men forventes at blive det inden længe. Efter sigende er det kun et lægetjek, der mangler, inden det bliver officielt.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024