Dansk succestræner beundres af Liverpool

Foto: Warren Little/Getty Images

Liverpool skal finde en ny træner, da Jürgen Klopp stopper til sommer. Denne træner kan potentielt blive dansk.

Uanset hvem, der overtager trænerrollen efter Jürgen Klopp i Liverpool, bliver det en stor opgave. Derfor bliver det naturligvis heller ikke hvem som helst, der får tilbudt denne stilling.

Klopp har haft stor succes med at stå i spidsen for Liverpool, siden han blev hentet i 2015. Da han stopper til sommer, har Liverpool naturligvis sat jagten ind på en ny træner.

Dette har medført, at den engelske klub er blevet kædet sammen med flere kandidater. Blandt andet har flere medier skrevet, at de skulle være meget interesserede i at hente Bayer Leverkusen-træner Xabi Alonso.

Efter sigende er han dog ikke ene om at være på listen over kandidater på Anfield. På denne liste skulle danske Thomas Frank også stå på listen. Det skyldes naturligvis, at han har gjort et rigtig godt stykke arbejde i Brentford.

Da tog over i klubben, lå de i Championship, men i dag er klubben en fast del af Premier League. Det er ikke gået ubemærket hen. Heller ikke i Liverpool. Ifølge The Athletic har det medført, at han kan være i spil til rollen som Liverpool-træner.

“Den danske træner har overvåget Brentfords imponerende opstigning til Premier League med minimal ståhej, med to midterplaceringer og nogle bemærkelsesværdige sejre under bæltet,” skriver The Athletic.

“Kun Brighton (40) har taget flere point mod Big Six siden deres oprykning. Brentford har besejret Manchester City to gange, Chelsea tre gange og Manchester United med fire mål til nul. Det er ikke underligt, at den 50-årige træner har beundrere på Anfield.”

Om Frank ender med at overtage rollen som Liverpool-træner, må tiden vise. Sandsynligvis er der dog flere andre kandidater, der også er i spil til rollen.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024