Daniel Maldini skifter klub i Serie A

Foto: Franco Romano/NurPhoto via Getty Images

Daniel Maldini har fundet sig en ny klub, hvor han skal spille resten af denne sæson.

Den 22-årige Daniel Maldini, der især er kendt for at være søn af legenden Paolo Maldini, har fundet sig en ny klub.

I sommer blev han lejet ud til Empoli, men det lejeophold bliver ophævet før tid. I stedet er han nået til enighed med Monza, som han kommer til at tørne ud for resten af denne sæson.

Det blev aldrig til den store succes i Empoli for den unge Maldini. Hans skifte til klubben har været præget af skader, og derfor er det kun blevet til syv kampe i Serie A.

Han fik tre kampe fra start i Serie A, mens resten har været som indskifter. Derfor har været relativt begrænset med spilletiden i denne sæson.

Det håber han naturligvis på at kunne ændre på i resten af sæsonen, efter at have ophævet sin aftale med Empoli, der ligger nummer 19 i den italienske liga.

Selvom han har fået ophævet sin aftale med Empoli, betyder det ikke, at han er på vej tilbage til AC Milan. Derimod har han skrevet under på en aftale med Monza. Igen er der tale om en lejekontrakt, som løber resten af denne sæson.

Det bekræfter Monza i et opslag på det sociale medie X.

https://twitter.com/ACMonza/status/1745053941619142902/photo/1

I sidste sæson var han lejet ud til Spezia, hvorfor det er hans tredje lejeophold på to år, som han nu tager hull på. I sidste ende skal det naturligvis gerne føre til et gennembrud i AC Milan, men det lader fortsat vente på sig.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024