Dårligt nyt for Girona: Vigtig profil ude med lårskade

Foto: David Ramos/Getty Images

Girona har afsløret, at de i den kommende tid må klare sig uden en af holdets store profiler. Han har pådraget sig en skade, og er derfor nødt til at indtage bænken.

Girona har formået at imponere stort i La Liga i denne sæson, hvor de er med i kampen om at vinde titlen. Det var de færreste, der havde regnet med, at det ville være tilfældet forud for denne sæson.

Selvom det hele ser positivt ud i den spanske klub, er de nu blevet ramt af et hårdt slag. Det skyldes, at de i en periode bliver nødt til at undvære en af deres store profiler i forsvaret.

Eric Garcia, som er blevet lejet i FC Barcelona, har nemlig pådraget sig en skade i låret. Det medførte, at han var nødt til at forlade banen, da Girona for nylig spillede mod Elche i Copa del Rey.

Den spanske klub har i et opslag på det sociale medie X oplyst om Eric Garcias skade. De har dog ikke meldt noget ud om, hvornår de forventer at kunne have glæde af ham på banen igen.

Derfor vides det ikke, hvor længe Eric Garcia bliver nødt til at se til fra tribunen. Da der er tale om en lårskade, kan det ikke udelukkes, at han vil være ude i en længere periode.

Efter at være blevet lejet ud til Girona, har Eric Garcia hurtigt etableret sig som fast mand i truppen. Derfor vil det også være et hårdt slag for den spanske klub, der har leveret over evne i denne sæson.

Da Eric Garcia har været fast mand i truppen i denne sæson, er det blevet til spilletid i 15 kampe. Det vides endnu ikke, hvorvidt han til sommer skal blive i Girona, eller om man vender retur til FC Barcelona.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024