Dårligt nyt for Bayern München: Kingsley Coman har overrevet et ledbånd

Foto: Matthias Hangst/Getty Images

Thomas Tuchel og co. i Bayern München er blevet ramt af dårlige nyheder. Kingsley Coman har pådraget sig en alvorlig skade.

Lørdag var Bayern München i aktion mod Augsburg, hvilket blev til en sejr på 3-2. Derfor kunne de glæde sig over at tage en sejr med hjem fra WWK Arena.

Det var dog ikke alt ved denne kamp, der var positiv. Derimod blev Bayern ramt af et hårdt slag, da Kingsley Coman måtte forlade stadion på krykker. Det skyldes, at han under kampen pådrog sig en slem skade.

Den 27-årige franske stjerne var nødt til at lade sig udskifte tidligt i kampen. På daværende tidspunkt var der ikke meldt noget ud om, hvad der var sket. Men det har Bayern nu lavet om på.

I en kort meddelelse på klubbens hjemmeside bekræfter de, at Coman er blevet undersøgt nærmere. I denne forbindelse er man kommet frem til, at han har overrevet det mediale ledbånd i venstre knæ.

“Det er selvfølgelig bittert, men som vi kender Kingsley, vil han komme tilbage endnu stærkere. Vi ønsker ham hurtig bedring,” lyder det fra klubbens sportsdirektør, Christoph Freund, til Bayerns hjemmeside.

Den tyske klub har ikke meldt noget ud om, hvor lang tid skaden vil holde ham ude. Et overrevet ledbånd er dog en alvorlig skade, hvorfor det sandsynligvis vil holde ham ude i lang tid.

Den 27-årige kantspiller har i denne sæson fået spilletid i 24 kampe på tværs af alle turneringer. I disse kampe har han bidraget med fem mål og tre oplæg.

Den franske stjerne blev hentet i Juventus tilbage i 2017. Dengang betalte den tyske klub 21 millioner euro for at bringe ham til München.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024