Dårligt nyt: Andreas Christensens skade værre end antaget

Foto: Angel Martinez/Getty Images

Andreas Christensen måtte forlade banen med en skade, da FC Barcelona i sidste uge spillede pokalkamp.

I sidste uge blev Andreas Christensen taget af banen i FC Barcelonas pokalkamp. I denne forbindelse blev det meddelt, at han hurtigt ville vende tilbage til banen.

Derfor var der også en forventning om, at han ville være klar til at spille mod Real Betis. Da Xavi offentliggjorde sin trup til kampen, der blev spillet søndag aften, var danskeren dog ikke at finde.

Det betyder, at han ikke engang var med på bænken. Derimod var han blevet helt udeladt, fordi han ikke var i stand til at spille. Dette har naturligvis sået tvivl om, hvorvidt hans skade er værre end først antaget.

Ifølge mediet Sportskeeda er det netop tilfældet. Af denne grund måtte Xavi og co. klare sig uden den danske forsvarer i søndagens kamp. Det klarede de fint, da de forlod banen med en sejr på 4-2.

Barcelona har intet meldt ud om, hvordan situationen ser ud med Christensen. Derfor er der heller ikke givet nogen officiel melding om, hvornår han er klar til at vende tilbage til banen.

Ifølge Sportskeeda kan hans skade holde ham ude ‘i en længere periode’. Hvad det konkret betyder, er dog ikke blevet specificeret.

Det er ikke blot Christensen, der er på skadeslisten i den spanske klub. Faktisk er der flere forsvarsspillere, som Xavi må klare sig uden. Det omfatter både Inigo Martinez, Marcos Alonso og Joao Cancelo.

Hertil er Barcelona også uden en vigtig spiller som Gavi. Han har pådraget sig en slem skade, der holder ham ude resten af sæsonen. Derfor skulle Barcelona også være meget interesserede i at hente en ny midtbanespiller i dette transfervindue.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024