Cristiano Ronaldo deler kryptisk opslag efter Messi vinder FIFA-pris

Foto: Yasser Bakhsh/Getty Images

Lionel Messi blev igen kåret som årets spiller af FIFA, og umiddelbart derefter delte Cristiano Ronaldo et kryptisk opslag på Instagram.

Cristiano Ronaldo valgte at dele et opslag på Instagram kort tid efter, at Lionel Messi igen blev kåret som årets spiller af FIFA. På billedet ser man ham træne med Al Nassr, hvor han har spillet siden starten af 2023.

Det er tredje gang, at Messi har vundet prisen fra FIFA. I år var det meget tæt på, at han ikke var blevet kåret som vinder. Han havde nemlig lige så mange point, som norske Erling Haaland.

Årsagen til, at Messi alligevel blev kåret som vinder var, at flere landsholdsanfører havde stemt på ham. Disse stemmer vejer tungere, og derfor endte det med at gøre udfaldet. Både han og Haaland fik i alt 48 stemmer.

At Messi endte med at vinde prisen, er kommet som en stor overraskelse for mange. Prisen dækker nemlig over perioden fra den 19. december 2022 til den 20. august 2023, hvor Haaland må siges at have overgået Messi.

I denne periode stod den norske stjerne ikke blot for at score hele 30 mål for Manchester City. Han var nemlig også med til at vinde den historiske treble med den engelske storklub.

Flere brugere på Instagram har ifølge mediet The News skrevet, at Ronaldo i højere grad havde fortjent prisen. Han var dog end ikke med i top-3.

Ronaldo havde et godt år sidste år, hvor det blev til i alt 54 mål og 15 oplæg for hhv. Al Nassr og Portugals landshold. Til sit opslag skrev den portugisiske stjerne den følgende tekst: ‘Tilbage efter mere’.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024