Christian Pulisic tangerer 14 år gammel rekord

Foto: Ethan Miller/USSF/Getty Images for USSF

Christian Pulisic kan bryste sig af at have tangeret en 14 år gammel rekord. Og det er bestemt ikke udelukket, at han ender med at slå den.

Der er ikke nogen tvivl om, at Christian Pulisic er en meget populær herre i USA. Han er en af de bedste spillere fra USA, og det har han fået papir på flere gange.

Torsdag er det blevet offentliggjort, at han igen er blevet kåret som årets mandlige spiller i USA. Det er det amerikanske fodboldforbund, der står for at uddele denne hæder.

Det er dog intet nyt for Pulisic at blive kåret som vinder af denne pris. Tværtimod er det nærmest blevet kutyme for den 25-årige AC Milan-spiller. I år er det nemlig fjerde gang i hans karriere, at han er blevet tildelt denne pris.

Det betyder også, at han nu er på niveau med Landon Donovan, som også er blevet kåret som årets mandlige spiller fire gange. Det skriver Campo.dk.

AC Milan-stjernen er naturligvis rigtig glad for, at det endnu engang er ham, der er blevet valgt som vinder af den fornemme titel. At det er fjerde gang, han er blevet kåret som vinder, gør det blot til en endnu større ære.

“Det er en ære at vinde denne pris igen for fjerde gang. Det har været en utrolig sæson for mig, og jeg nyder altid at spille for landsholdet,” siger han til det amerikanske fodboldforbunds hjemmeside.

Donovan blev kåret som vinder af prisen i 2003, 2004, 2009 og 2010. Han har dog indstillet sin karriere, hvorfor der ikke er nogen chance for, at han bliver kåret som vinder igen.

Omvendt forholder det sig for Pulisic, der stadig har godt gang i sin karriere. Derfor er det ikke udelukket, at han kan ende med at overtage rekorden for sig selv.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024