Christian Eriksen blæst bagover af ‘ekstraordinær’ Manchester United-teenager

Foto: Maja Hitij/Getty Images

Manchester United-stjerne Christian Eriksen har rost en af sine holdkammerater, som han beskriver som ‘ekstraordinær’.

Manchester United har en række muligheder på midtbanen, hvor manager Erik ten Hag har haft svært ved at finde den rette balance.

Inden længe vender Casemiro retur, hvorfor han slutter sig til Christian Eriksen. Den danske stjerne vendte selv retur i slutningen af december, efter at have været ude med en skade.

I deres fravær har andre spillere fået en chance for at imponere. Det gør sig blandt andet gældende for Kobbie Mainoo, som hurtigt kom sig over den skade, han pådrog sig forud for sæsonen.

Kobbie Mainoo har bevist, at han har en fremtid på førsteholdet på Old Trafford. Han har formået at imponere både træner, holdkammerater og fans.

Normalt gør de, hvad de kan for at skærme deres unge spillere fra at få for meget opmærksomhed. Derfor forsøger de også at lægge et låg på den hype, der har været omkring Kobbie Mainoo.

Men hans præstationer på banen har gjort, at det er svært at undgå det. Christian Eriksen er en af de spillere, som er blevet blæst bagover af Kobbie Mainoo i denne sæson.

“Jeg er meget imponeret. Naturligvis har jeg set ham til træning, og jeg har set ham tæt på,” siger han til klubbens hjemmeside.

“Jeg kan virkelig godt lide, hvad jeg ser. Jeg mener, han er en ekstraordinær spiller. Han er stadig en meget ung dreng, men han gør det rigtig godt, og han får sin plads på holdet.”

Den blot 18-årige stjerne har i denne sæson fået spilletid i otte kampe for førsteholdet, hvoraf flere har været fra start. Det vidner om, at han er en spiller, som Erik ten Hag har stor tiltro til.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024