Chokeret Kevin Diks: ‘Jeg har aldrig prøvet noget lignende’

Foto: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images

Kevin Diks var ude for en vild oplevelse, som han aldrig har været ude for før.

27-årige Kevin Diks har gang i en rigtig god sæson for FC København, hvor han har spillet stort set alle kampe. Derfor var det også rart at få tid til at koble fra i juleferien.

Han besluttede at rejse en tur til Indonesien med sin hustru og datter. Det er ikke helt tilfældigt, at han netop har valgt denne destination.

Det er nemlig et land, som han har et særligt forhold til, da hans bedsteforældre kommer derfra.

Tilsyneladende er man godt klar over dette i Indonesien, og derfor gik hans tilstedeværelse ikke ubemærket hen. Tværtimod blev han genkendt flere forskellige steder af indonesiske fans, der gerne vil have billeder.

“Det var vanvittigt. Folk genkendte mig og ville have taget billeder inde i restauranten,” siger han til bold.

Han siger også, at han er glad for, at han ikke delte billeder med sin præcise lokation. Havde han gjort det, ville han uden tvivl være blevet bestormet af fans.

Også på de sociale medier bliver han mødt af stor interesse. Her er der især mange, der giver udtryk for, at de gerne vil have ham til at stille op på landsholdet.

“Mine sociale medier gik amok, da jeg smed en story på Instagram med, at jeg skulle til Jakarta. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det er vildt, hvor stor deres kærlighed er, og hvor meget de vil have mig til at komme og spille for deres landshold,” siger han.

Hans bedsteforældre er oprindeligt fra Indonesien, men besluttede sig for at rejse til Holland, hvor de bosatte sig. Senere blev de forældre til Kevin Diks’ mor.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024