Chelsea kalder Cesare Casadei tilbage fra låneaftale

Foto: Malcolm Couzens/Getty Images

Det er kommet som en stor overraskelse, at Chelsea har besluttet sig for at kalde Cesare Casadei tilbage fra sit lejeophold.

Cesare Casadei har i denne sæson været udlejet til Leicester City. Han har spillet i alle deres kampe med undtagelse af tre, siden han ankom til klubben i august.

Han er startet på banen i 11 kampe og har bidraget med tre mål. Desuden har han også bidraget med et par oplæg. Derfor har han bestemt også været en betydningsfuld spiller for Leicester.

I 2024 er han startet på banen i alle kampe for Leicester. Derfor har han også bidraget markant til den engelske klub, der har haft det svært på midtbanen.

I sidste uge udtalte træner Enzo Maresca sig om den 21-åriges fremtidsudsigter. I denne forbindelse lagde han ikke skjul på, at de er rigtig glade for ham i Championship-klubben.

“Vi er meget glade for Cesare, hver gang han spiller. Han er ung. Han skal forbedre sig. Han er i den rigtige proces til at forbedre sig. Vi er meget, meget, meget glade for Cesare. Vi er ikke i tvivl om, at han vil hjælpe os i de næste måneder,” sagde han ifølge Leicester Mercury.

Nu lyder det dog, at han vender retur til Chelsea. Det lyder, at årsagen til dette er, at Mauricio Pochettino ønsker at inkludere ham i truppen. Derfor kan han se frem til at få spilletid i Premier League i resten af sæsonen.

Der skal dog ikke herske tvivl om, at det kan ende galt, hvis han ikke bliver brugt af Pochettino.

Det var blandt andet tilfældet, da Nathan Aké blev hentet retur fra AFC Bournemouth i 2017 af Antonio Conte. Her sad han på bænken, og besluttede sig derfor at forlade klubben. I dag har han stor succes i Manchester City.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024