Brøndby sætter ny rekord

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

De har god grund til at være glade i Brøndby IF, da den danske klub har sat en ny rekord.

Brøndby IF oplyser, at der som i seneste sæson blev slået rekord for antal solgte trøjer fra lanceringsdato og frem til årsskiftet. Og nu er det sket igen.

Derfor kan de glæde sig over, at denne sæsons trøjer er de mest solgte nogensinde i klubbens historie. Det er noget, der vækker stor glæde i den danske klub.

“Vi har gennem de seneste par sæsoner oplevet en pæn stigning i antallet af tilskuere på Brøndby Stadion, og vores trøjesalg på både hjemme- og udebanetrøjer har også fulgt med den stigning,” siger Thomas Skov Petersen, der er marketingschef, til klubbens hjemmeside.

“Vi er enormt glade og stolte over den opbakning, vi mærker fra vores mange fans rundt omkring i landet – om de støtter os på udebaneafsnittene eller kommer ned og får købt en trøje og hilser på i Brøndby Shoppen.”

Han afslører også, at salget har medført, at de har sat en ny rekord. Konkret er der tale om en stigning på intet mindre end 13,5 procent i forhold til sidste sæson.

“Denne sæsons hjemmebanetrøje sætter faktisk en ny rekord med en stigning i antallet af solgte trøjer på ca. 13,5 % i forhold til sidste sæsons hjemmebanetrøje, som var den bedst sælgende på daværende tidspunkt. Og det gør dermed vores nuværende trøje til den bedst sælgende hjemmebanetrøje nogensinde, målt på en halvsæson,” siger han også.

Der er dog ikke blevet offentliggjort specifikke salgstal. Derfor vides det ikke, hvor mange trøjer, der faktisk er blevet solgt i Brøndby i denne sæson.

I sommer indgik den danske klub desuden en ny aftale med Danske Spil. Det er et stort sponsorat, der løber over tre år, men Oddset-logoet kommer ikke på deres trøjer.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024