Brøndby-boss med klar besked om Nicolai Vallys’ EM-chancer

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Nicolai Vallys har fået sin debut på det danske landshold, og en udtagelse til EM er ikke helt urealistisk for Brøndby-manden.

Nicolai Vallys kan bryste sig af at være topscorer i Superligaen, men det betyder ikke, at han er garanteret en udtagelse til EM.

Den 27-årige Brøndby-spiller har dog udmærket sig i denne sæson, hvorfor han sandsynligvis er med i overvejelserne hos landstræner Kasper Hjulmand.

Han fik sin debut for A-landsholdet i september, da han blev skiftet ind i opgøret mod San Marino, som Danmark vandt 4-0. Og spørger man Brøndby-boss Jesper Sørensen, er en udtagelse til EM ikke udelukket.

“Han skal fortsætte ud af det spor, han har været ude af. Og han har været med på landsholdet, og så er du altid i betragtning. Der skal jo træffes nogle valg på et tidspunkt, men det eneste han kan gøre, det er at fortsætte med at spille, som han har gjort,” siger han til Campo.

Vallys har været en vigtig spiller for Brøndby i denne sæson. Det kræver kun et kig på Superligaens topscorerliste for at få dette bekræftet. Her ser man, at han deler førstepladsen med Alexander Lind.

“Jeg har selv prøvet at være landstræner. Det er en helhedsvurdering. Hvad forventer du af fitness niveau, hvad forventer du at kunne få ud af de enkelte valg. Det er altså helhedsbetragtning. Vallys kan gøre sit, ved at spille som han har gjort i efteråret,” siger Jesper Sørensen også.

Han understreger også, at det også har betydning, at man kommer med selvtillid. Har man en god periode op til udtagelsen til EM, vil det også vægte noget. Alt i alt er der derfor fine chancer for en udtagelse for Vallys.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024