Bo Henriksen rygtes væk: Nu melder klubpræsident ud

Foto: Ryan Pierse/Getty Images

Bo Henriksen er i dag træner i FC Zürich, men det er ikke sikkert, at han bliver ved med at være det.

På det seneste har der været meldinger om, at FC Zürich kan tage imod et tilbud fra en anden klub. Det skyldes, at hans kontrakt med FC Zürich udløber til sommer.

Selvom han flere gange har udtalt sig om sin fremtid, har det været uden at komme med noget konkret. Derfor vides det ikke, hvorvidt han har planer om at forlade klubben eller ej.

Men nu siger FC Zürich-præsident Ancillo Canepa, at både klubben og Henriksen er åbne for at forlænge samarbejdet. Derfor er det endnu ikke sikkert, at han siger farvel til den schweiziske klub til sommer.

Canepa har udtalt sig om situationen i et interview med mediet Blue Sport. Til trods for dette, er der endnu ikke indgået en ny aftale. Derfor er det stadig svært at blive klog på hans fremtid.

“Grundlæggende er vi meget interesserede i at forlænge med ham. Jeg tror, ​​at han også er meget interesseret i at tage det næste skridt i FC Zürich og med os,” siger Canepa.

Der er dog meget, der tyder på, at han ikke har planer om at forlade klubben til sommer. Derimod ser det ud til, at han sætter sin underskrift på en ny kontrakt med klubben.

Hvor lang en kontrakt, der vil være tale om, er der dog ikke meldt noget ud om. Hvis Henriksen overvejer at skulle skifte til en større adresse i fremtiden, er han måske ikke interesseret i en lang kontrakt.

Henriksen fik stukket en fyreseddel i hånden i FC Midtjylland i sommeren 2022. Kort tid efter blev han præsenteret som ny træner i Zürich.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024