Bayern München vil hente Kieran Trippier i mulig byttehandel

Foto: Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images

Bayern München har meldt sig ind i kampen om Kieran Trippier, som de vil forsøge at hente i en byttehandel.

Bayern München har et stort ønske om at hente Kieran Trippier i denne måned. De ønsker dog ikke at betale for ham, hvorfor de vil forsøge at hente ham i en byttehandel.

Ifølge The Guardian står han højt på ønskelisten hos Thomas Tüchel, der er træner i Bayern. Derfor undersøger den tyske klub deres muligheder for at gennemføre en handel i denne måned.

Selvom Eddie Howe ikke er meget for at give slip på Trippier, har han et stort ønske om at hente en midtbanespiller. I denne forbindelse siges han at have et godt øje til Bayerns Joshua Kimmich.

Newcastle kommer nemlig til at undvære Joelinton resten af denne sæson, da han skal opereres i låret i næste uge. Det har medført, at Newcastle har henvendt sig til Bayern, da de vil hente Kimmich.

Hvad der kan vise sig at blive et problem i dette henseende er, at Kimmich ikke har lyst til at forlade Bayern. Ombestemmer han sig, kan det angiveligt bane vejen for, at Trippier kan blive hentet til Bundesligaen.

Howe har meget svært ved at hente en ny midtbanespiller, da Newcastle er på grænsen til at bryde FFP-reglerne. Hvis han skal hente en ny midtbanespiller, er han derfor nødt til at sælge ud af den nuværende trup. Og her kan Trippier være et bud på et salgbart aktiv.

Tüchel har gjort det klart, at det er en prioritet for ham at få en ny højreback til klubben.

“Vi leder efter en højreback, så vi vil se, om noget er muligt. Vi har vænnet os til Konrad Laimer som højreback, men det er ikke hans bedste position,” siger han ifølge The Guardian.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024