Bayern München ønsker at skrive kontrakt med engelsk stjerne

Foto: Bryn Lennon/Getty Images

Bayern München har et godt øje til en engelsk stjerne, som de håber på at kunne hente til Tyskland.

Det har været en stor succes for Bayern München at hente Harry Kane. Den engelske angriber blev hentet til den tyske storklub for over 700 millioner kroner i sommer, og har straks haft indflydelse i Bayern München.

Den engelske angriber kan bryste sig af at være det dyreste indkøb i Bundesligaen. Men han har bevist, at han har været alle pengene værd. Efter sit skifte til Bayern München har Harry Kane bidraget med 25 mål i 22 kampe på tværs af alle turneringer.

Nu lyder det, at Bayern München har rettet blikket mod en anden engelsk stjerne i form af Fikayo Tomori. Han spiller i dag i AC Milan, der betalte cirka 230 millioner kroner for at hente ham, efter at have lejet ham af Chelsea.

Den 26-årige stjerne har været en vigtig spiller under Stefano Pioli. Han har spillet hele 129 kampe for den italienske storklub, og spillede også en stor rolle i deres Serie A-triumf i 2022.

Ifølge Sky Sports Germany skulle Bayern-sportsdirektør Christopher Freund være stor fan af Tomori, hvorfor han ønsker at hente ham til klubben.

Det kan dog blive svært for den tyske klub at få sin vilje om at hente Tomori. Først og fremmest har han kontrakt helt frem til sommeren 2027. Hertil ønsker AC Milan ikke at sælge ham i dette transfervindue.

Ifølge Sportbible vil Bayern München derfor gøre et forsøg på at hente ham til sommer. Han er dog ikke den eneste spiller, de kigger på, da de også holder øje med Trevoh Chalobah. Han har tidligere spillet under Thomas Tuchel i Chelsea.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024