Bayern München har stillet skarpt på Marseille-spiller

Foto: Jonathan Moscrop/Getty Images

Bayern München har planer om at styrke truppen til sommer, og har i denne forbindelse et godt øje til Marseille-spiller Jonathan Clauss.

Bundesliga-klubben Bayern München har store planer om at styrke deres trup. I dette transfervindue er der en stor forventning om, at de henter 26-årige Nordi Mukiele i Paris Saint-Germain.

Selvom dette transfervindue endnu ikke er lukket, er de også allerede i gang med at forberede sig til sommerens transfervindue.

Her skulle de ifølge Sabre Desfarges have et ønske om at gå på jagt i Marseille. Konkret siges de at have et rigtig godt øje til den 31-årige Jonathan Clauss.

PSG er åbne for at lade Mukiele forlade Parc des Princes i denne måned. Det kræver dog, at de kan finde en passende afløser først. Hvis de ikke kan det, er det meget sandsynligt, at handlen falder til jorden.

Han er dog ikke den eneste franske spiller, som de har et godt øje til. De siges også at have stor interesse i at hente Clauss til sommer.

Det skyldes, at han og Kingsley Coman spiller sammen på det franske landshold, hvor de har vist stor forståelse for hinanden. Det skulle Bayern München være interesserede i at skabe på klubniveau.

Intet tyder dog på, at de vil gøre et forsøg på at hente ham i dette transfervindue. Derimod vil de holde fokus på at hente Mukiele i PSG, hvorefter de vil fokusere på at bringe Clauss til klubben til sommer.

Her vil han kun have et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Marseille. Derfor er der også en forventning om, at Bayern München vil kunne købe ham fri til en fornuftig pris.

Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi på 15 millioner euro, hvilket svarer til cirka 110 millioner kroner.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024